Reactie plaatsen

Reacties

Scott G.
3 maanden geleden

Just wanted to ask if you would be interested in getting external help with graphic design? We do all design work like banners, advertisements, photo edits, logos, flyers, etc. for a fixed monthly fee.

We don't charge for each task. What kind of work do you need on a regular basis? Let me know and I'll share my portfolio with you.

jaap esselman
8 maanden geleden

ik wil graag huls weer terug vroom en dreesman vind ik niet gezelge winkelen

Elly van der Westen-Hazenbrink
een jaar geleden

Hallo Joop wat een mooie site heb je gemaakt en inderdaad een heel mooi eerbetoon gemaakt zeg. Komen veel herinneringen weer boven bedankt daarvoor.
Groetjes Elly

rene
2 jaar geleden

Een mooi eerbetoon aan een iconisch stukje Doetinchems verleden. Ik heb begin jaren tachtig meermaals vakantiewerk vericht aan de Gildenstraat en op de expeditie, en midden jaren 80 ook nog een poosje op de RTV afdeling gewerkt. Voor mij de gouden jaren! Ik heb dan ook altijd een band met Huls gehad én gehouden! Zo jammer dat het allemaal weg is, maar daardoor ook zo leuk dat het hier een beetje levend wordt gehouden. Dank daarvoor!

jeroen
3 jaar geleden

ik groeide op in amsterdam en kwam in 1989 terecht in gendringen en dan was doetinchem het meest dichtbij qua stad. een paar keer peer maand kwam ik zeker bij huls. de audio/video afdeling was erg mooi, zoiets had je niet bij v&d of de bijenkorf, meer op het niveau van hobo. zeker veel gekocht. grappig, de stekkerdoos waar de computer waar ik dit op schrijf aan hangt heb ik ooit bij huls gekocht, in de kelder links van het speelgoed als je de trap afkomt als ik me juist kan herinneren. jammer dat die mooie trappen gesloopt zijn. h&m nu. het zal wel...

Janine Post
3 jaar geleden

Dag Joop.
Wat een prachtige informatieve site. Herinneringen komen weer boven en ik zie je weer zitten aan de tekentafel. Dankzij jou ben ik bij huls komen werken en daar ben ik je nog altijd dankbaar voor. Hartelijke groet. Janine Posr

John van der Kamp
3 jaar geleden

Dag Joop,
Mooi om dit terug te zien. Denk nog aan momenten dat we terug kwamen van een inkoopbezoek en een artikel in de auto hadden, dat nog in het Zondagkrantje moest komen te staan.
Zondagkrant ? Hulskrant noemde men het. Op de voorpagina, blz 3 en de achterzijde. Direct op maandag de klanten over de vloer.

Groet
John

monique
3 jaar geleden

prachtig gemaakt Pap, net zoals je advertenties die je jaren met veel toewijding hebt gemaakt.
Ik zie je nog zitten achter je tekentafel! Kus je trotse dochter

Bernadette bouwmeister
3 jaar geleden

Fantastisch,heb er erg van genoten en dat we zolang deelgenoot geweest zijn van een brok Doetinchemse geschiedenis, bedankt en groeten Bernadette

Loes te Pas
3 jaar geleden

Zoveel jaren met heel veel plezier gewerkt.
Een geweldig eerbetoon aan een prachtige zaak die elke dag nog gemist wordt.

Maak een Gratis Website met JouwWeb